Hytte nr: 05B
Navn: Adam Lilian LaRue
Køn: Dreng
Alder: 16
Art: Menneske


Styrker: Hans stædighed kan gavne ham, dag han ikke giver så let op bare fordi noget går op ad bakken.
Svagheder: Alt for godtroende.


Personlighed: Man kan sige Adam er det man kalder ”The Innocent Child” dag han stædig tror på der er noget godt i alle, og at man burde stole på en være person der kalder sig selv din ”ven” men andre ord Adam er for godtroende. Han har en meget energisk og imødekommende personlighed når det kommer til at møde nye mennesker, hvilke ikke lader til at være et problem for mange tvært imod er han let af en ”Sweet Heart” Han er stort set altid i et godt humør eller med et smil på læben, selv vis han har en dårlig dag holder han det for sig selv, bare fordi han har en dårlig dag skal det jo ikke gå ud over andre.
Men som mange unge mennesker er Adam meget beslutsom også kaldt stædig, den side af ham kommer specielt frem når det kommer til hans skole eller når nogen tester hans modenhed, men i sidste ende ved han godt selv at han er langt fra er moden eller voksen nok til at kunne fremstå som en, men det ville han selvfølge aldrig indrømme overfor nogen.

Fortid: Opvokset i Frankrig, bode Adam sammen med sin store familie der bestod af mange familiemedlemmer, så der var altid nogen at tale med men ønsket man ro kunne det være let svært at få. Heldigvis var huset stort og der var altid mad på bordet, så han kunne ikke rigtig klage over at han aldrig kunne få let fred, desuden var han mere social og ønsket at være i nærheden af dem en at være alene dag det næsten føltes unormal.
Beslutning om at tag til Ace Hige var Adams forslag, dag mulighederne der var store, ikke nok med han kunne lære hvad det ville sige at stå på egne ben og ikke være omgivet af familien være sekunder, men han ville også få en chance for at se noget nyt og møde nye mennesker der ikke var relateret til ham.

Evne: Evneløs

Andet:

  • Adam’s tøjstil består kun af uniformer
  • Adam er meget fleksibel, og gymnastisk anlagt.
  • Han har altid sit svær på sig

Styrer: Tene


Galleri