Relateret billede

Hytte nr: 05D
Navn: Akira Miller-Mishima
Køn: Mand
Alder: 17 år
Art: Dæmon, Mutant hybrid.
Styrker: Har lidt flere people skills end sine forældre og har bedre kontrol over sig selv.
Svagheder: Har stadig et elendigt temperament.
Personlighed: Akira er en sjov kombination af personlighedstræk. På én måde er han glad, almindelig teenage dreng og på en anden måde er han komplet det modsatte. Han har heldigvis arvet sin mors temperament, som ikke er ligeså eksplosivt som hans fars. At være flyttet hjemmefra tidligt, og i stedet bo og blive opdraget af sin halvbror har også haft stor indflydelse på, at han nok ikke er blevet helt så ødelagt, som hvis han havde boet hjemme. Dermed at sige er Akira ikke nogen decideret god dreng. Han er yderst grænsesøgende og vil helst have at tingene er, som han vil have dem. Han har højt selvværd, høj selvtillid og er nogen gange direkte cocky og lidt en deuchebag. Men han er heller ikke så gammel. På trods af dette har han lært respekt. bl.a. for sin halvbror og han er skam også i stand til at holde af andre (mor xD). Han vil dog til enhver tid have et stort had til sin far – og det kan ingen rette op på.
Fortid: Akira er oprindeligt født som tvilling, men hans søster er aldrig blevet fundet efter Stephs død i barselssengen. Man formoder at hun er død. Da Steph døde, var der ingen andre til at tage sig af den lille dreng, end hans far Kazuya, som meget modvilligt påtog sig denne opgave. I perioden hvor Akira blev passet af sin far, var det ikke til at sige hvor stor skade han pådrog sig af denne opvækst, men da Steph blev genoplivet og fandt sin vej tilbage til hendes familie, fik piben en anden lyd. Akira var højt elsket og forgudet af sin mor, der holdt en hånd over ham så godt som hun nu kunne. Men Steph var ingen helgen heller. Han forældre havde/har et turbulent forhold, hvor bølgerne blev til tsunamier på blot få sekunder. Han voksede derfor op i et hjem med vold, skænderier, men også kærlighed (fra mor xD) og en form for forceret tolerance (fra far). Akira var som lille en stille dreng, der ikke rigtigt talte eller foretog sig noget. Han stod for det meste skoleret med et udtryksløst mimik. Da han en dag mødte sin halvbror Jin, som resultat af en større eskapade, begyndte han at ændre karakter. Han endte med at flytte hjemmefra i en alder af 7 år, hvor Jin blev hans ny værge til sin mors store ulykkelighed. Jin lærte ham mange ting, og trænede også ret intenst med ham. De bor stadig sammen indtil videre.
Evne: Dæmon, på samme måde som hans far.
Andet:

Familie:

Mor: Stephanie Miller-Mishima
Far: Kazuya Mishima
Søskende: Ukendt søster (død/forsvunden), Jin Kazama (Halvbror).
Øvrig: Heihachi Mishima (Farfar), Kazumi Mishima (Farmor – død/forsvunden), Jinpachi Mishima (Oldefar), Lars Alexandersson (Halv-Onkel), Lee Chaolan (Adoptiv onkel)

Styrer: Doobs