Hytte nr: 10F
Navn: Anielle Fenharrow
Køn: Hunkøn
Alder: 20
Art: Kentauer


Styrker:
Hun er en fantastisk bueskytte, og er meget trænet i hendes evne.

Svagheder:
Hendes fortid er et virkeligt hårdt emne for hende, og det kan nemt ændre hendes humør.


Personlighed:
Hun er meget fin på den, da hendes position og rank førhen gjorde, at hun skulle vokse op med visse regler. Hun falder ikke pladask for hingste, men nyder godt af opmærksomheden. Hun begår sig ikke så meget i dressur og spring, da hun slet ikke mener det giver nogen mening. Hvis hun dog skulle vælge er det spring. Hun har dog talent for begge dele, men har aldrig brudt som om det.
Udover det er hun let at snakke med, selvom hun godt kan virker mindre imponeret over andre til tider. Hun skifter lidt humør.

Fortid:
Hun voksede op som datteren til lederen i hendes flok, og som den eneste fødte skulle hun tage over efter ham. En dag skete der dog det, at hendes flok blev angrebet, hvilket gjorde hendes far straks beordrede hende i sikkerhed. Soldaterne sørgede for at sende hende til Ace, hvor hun skulle være i sikkerhed. Hun ved ikke om de har overlevet det, men chancerne er meget små.


Evne: Mental shield
– Kan give sig selv og andre skjold med tankens kraft. Da det altid på en måde er fremme, kan man ikke læse hendes tanker, manipulere med hendes sind generelt mm.
Andet:
– Hun er meget talentfuld indenfor flere sportsgrene, men hendes bedste er helt klart bueskydning.
– Hun er en hollandsk varmblod
Styrer: Silverfox