Tags: CG Art, Wallpaper, Sanzen Sekai Yuugi ~MultiUniverse Myself~, Seishiro Kira
Hytte nr: 07D
Navn: Damien Sanchez
Køn: hankøn
Alder: Han er gammel nok til at have holdt op med at tælle.
Højde: 190 cm
Vægt: 86 kg
Art: Vampyr

Styrker: Meget selvsikker, meget karismatisk, meget charmerende.
Svagheder: Kan blive let distraheret fra tid til anden, er lidt af et luxus dyr.

Personlighed: Damien er en ret så charmerende og selvsikker ‘ung’ mand. Han lader altid til at vide hvad han skal sige og hvad han skal gøre i de forskellige situationer. Damien lader til at befinde sig i et moralt gråt område, og hvad han mener er godt eller ondsindet, afhænger af rigtig mange ting. Hvad han synes er godt, kan snildt være noget andre synes er dårligt. Han ejer dog beslutsomhed og stædighed som ingen anden og har han først sat sig for noget, så lader han det ikke gå, om så det kunne bringe ham i fare.

Han er desuden en af de få vampyrer der har formået at følge med tiderne uden at blive forvirret, og stadig formået at gemme sig så godt at ingen har regnet ham ud. Damien er klassificeret som en kaotisk neutral, og blander sig ikke i noget der ikke har betydning for ham og hvad han har gang i. Han skaber ikke dybe og meningsfulde forhold med mennesker, fordi han ved de ikke lever ligeså længe som ham, og han forvandlet dem ikke, fordi han ikke gider hænge på dem.

Damien kan være afsindigt flink, imødekommende og alt det, hvis han gider, selvom han oftest virker professionel, med den sædvanlige karisma og charme som den type mennesker får, blot for at være ‘perfekte’.

Fortid: Han var født for meget lang tid siden, lang tid nok til at han ikke kan huske hverken hvor eller hvem hans familie er. Selvom dette også har gjort ham kold overfor sådanne ting. Da han blev forvandlet var han ved at dø af indvendige blødninger, selvom han ikke husker hvad der forårsagede dem eller hvem der havde angrebet ham, selvom de lod til at give op da det var sikre på at han ville dø. Det skete dog ikke, istedet blev han fundet af en oldtids vamp og forvandlet. Om dette var for at gøre grin med ham eller for a tvære nådefuld, fandt han aldrig ud af.

Til at begynde med fornægtede han hvad der var sket og desto længere han nægtede at dræbe mennesker og drikke blod, jo værre fik han det. Han beskrev det selv som havde man været på stoffer og så pludseligt være tvunget til at stoppe. Han beskrev fornemmelsen og følelsen som om han abstinerede, hvad han sikkert også gjorde grundet manglen på blod. Til sidst gav han dog efter, og det tog ham herefter relativt lang tid at få styr på sin blodlyst. Dette var skyld i at mange, næsten alle, vampyrene i det område han befandt sig i blev fundet og slået ihjel.

Herefter flygtede han og slog sig ned et andet sted. Han fandt en alternativ måde til at jage og dræbe, og tog et job på et hospital, startende fra bunden, hvorefter han arbejdede sig op, med fokus på blodarbejde. Dette gav ham en næsten uendelig adgang til mad, og i og med han ikke behøvet voldsomt meget for at overleve om måneden, kunne han fortsætte uden at det blev åbenlyst. Han fik samtidigt skrabet en masse penge til på siden og endte ud med at købe hospitalet og blive ‘direktør’ for det, så at sige. Sidenhen er han taget til Ace.

Evne: Healing – Kan heale både sig selv og andre.

Andet:

 • Han er efterhånden en ældre vampyr selvom det ikke er at se på ham.
 • Han er ikke ligeså påvirket og kontrolleret af sine vamp instinkter som så mange andre er det.
 • Ligner ikke en typiskl vampyr og opfører sig heller ikke sådan.
  • Hans navn er heller ikke typisk vamp, men faktisk ret ordinært hvilket hjælper ham endnu mere til at blende in.
  • Den største ting der afslører hvad han er, er at han selvfølgelig ikke ældes, og altid ser ufatteligt pæn ud. Nærmest så meet at det gør ondt.

Styrer: SuspexDog
Playby: Seishiro Kira (Sanzen Sekai Yuugi)
Galleri:
Billedresultat for Sanzen Sekai Yuugi - Seishirou Kira
Billedresultat for Sanzen Sekai Yuugi - Seishirou Kira
Kæledyr:
Billedresultat for black shepherd
Ejer: Damien Sanchez
Race: Schæfer
Navn: Argaez
Alder: Ukendt
Køn: Han
Andet:

 • Kan blive forvandlet til en statue ved Damien’s kommando, dette beskytter hunden mod død, sygdom, etc.
 • Kan blive hidkaldt til et hvilket som helst sted af Damien.
 • Fungere som en vagthund.
 • Argaez er langt større end en almindelig schæfer. Snildt ligeså stor som en ulv.