Reglement

9354aae642f96668574290bdf2a6c5f7-d56vhxb

Adfærd og Opførsel

Det er forventet af medlemmerne på Ace at de kan opføre sig pænt overfor hinanden.

Det vil sige at:
1. Man er hjælpsom og åben overfor nye medlemmer, gamle medlemmer og ‘kiggere’ (folk der overvejer medlemsskab).

2. Man skriver privat til folk hvis man har noget negativt til vedkomme. Det rager som regel ikke hele chatten hvis folk har personlige problemer med hinanden. Ligeledes bør man ikke diskutere personlige problematikker i chatten. Kontakt i stedet dine venner/veninder. Vi er ikke psykologer.

3. At man er positivt anlagt og deltager aktivt i rpg samt plots. Evt. selv starter miniplots eller selv spørger folk om de vil skrive.

4. Fakeing, er ikke tilladt (at udgive sig for at være andre.) Det forventes at du logger på chatten med dit Medlemsnavn og intet andet, medmindre andet er blevet vedtaget af Admin.

5. Man hjælper med at finde en løsning på problemer i chatten hvis de skulle opstå, eller som minimum forsøger man at berolige folk til en Admin svarer/logger på. Medlemmer har ligeledes ansvar for at sig selv og hinanden overholder reglerne. Du kan evt. tage et screenshot af episoden og sende til Admin.

6. Overholder man ikke reglerne eller almindelig pli, har Admin ret til at kick/ban, eller helt udelukke folk fra siden i en periode alt efter hvor slem forseelsen er. Admin har sidste ord.

Spillet

Selve spillet som sådan har også nogle ganske få regler som i bedes overholde.

Regler for Spillet:
1. Powerplay er kun tilladt hvis det er aftalt med personen hvis karakter powerplayes.

2. Det er ikke tilladt at have mere end 10 karakterer til at starte med. Du kan skaffe ekstra karakterspots ved særlige lejligheder som konkurrencer eller plots. Eller du kan bytte/ forærer dine spots væk til andre. Du kan også modtage fra andre. Snydes der med dette se evt. regl 6 om Adfærd og Opførsel.

3. Din karakter uanset evne er ikke uovervindelig. Vær venlig at følge spillet og lade din karakter tabe eller blive skadet engang imellem under f.eks kamp eller plots. Dette giver ekstra spil men kan også begrænse karakteren.

4. Husk at bare fordi du har læst en anden tråd, betyder det ikke at din karakter ved alt. Hold dig til de informationer din karakter har fået gennem egne tråde og sladderbladet. ??

5. Ens karakter profil skal være fuldt udfyldt efter Karakterskemaet (som findes i Opret), inden det udgives. Står karakterprofilen udfyldt indenfor 1 døgn, med Hytte nr. først og derefter navn, har Admin og Opdatør ret til at slette karakteren uden varsel. Husk at du altid må tilføje mere info til din karakterprofil 🙂

6. Sextråde er ikke forbudte, men hvis en spiller beder om det, skal man respektere at vedkomne kan føle det ubehageligt at læse med på, og man skal derfor rykke tråden til privaten (Skype, mail, facebook f.eks.) Dette gøres ved at nævne ‘Privaten‘- i sammenhæng med tråden man føler er ubehagelig.

Evner

En karakter behøves ikke at have en evne for at være på skolen, men det gør spillet lidt mere avanceret og spændende når ens karakter kan noget helt specielt.

Regler for evner:
1. Du må kun have én evne. Er du i tvivl om evnen er mere end én, kan du kontakte Admin i chatten og høre ad.

2. Din karakter må kun have en evne magen til en andens eller lignene, hvis denne er i samme evnegruppe som vedkomne.

3. Evnerne er forbeholdt ’sjov og spas’ i spillet og bruges kun sjældent til kamp. Det behøves derfor ikke være mega nyttige evner.

4. Hvis din karakter er født af siden(af to karakterer) kan barnet kun have én evne (pr. 07/08-2017) denne evne kan enten være moders evne eller faders evne.

5. Hvis karakteren slettes og oprettes igen, vil denne ikke have krav på sin gamle evne. Havde karakteren flere evner kan karakteren efter oprettelsen kun besidde 1 evne.

6. Evner kan vindes i plot og konkurrencer samt gives væk ved særlige lejligheder og derfor kan en karakter have flere evner.

 

Avl og Afkom

Karakterer kan havne i den situation at de får et barn sammen. Forældrerne kan videregive én evne til barnet som nævnt ovenfor.  Her er reglerne for avl og afkom.

1. Karaktererne skal have samleje for at lave et afkom. (Medmindre forældrenes evne er at lave afkom uden samleje) Det behøver ikke at være detaljeret eller grænseoverskridende. Det skal finde sted i chatten medmindre i er blevet bedt om at gå privat. Er man lidt panippen med ‘sex’ kan man bruge “Fade to black” som censur til sextråden når i syntes det er tid at afslutte den.

2. Afkommets køn bestemmes af styreren til afkommet. Styrer til afkommet skal være fundet inden fødsel. (Graviditet skal spilles minimum 1 time)

3. Styrer til afkommet må selv bestemme alder og hvor hurtigt/langsomt karakteren vokser op. Det frarådes dog at lade dem være teenagere og avlsdygtige med det samme, da dette bidrager til avl på evner.

 

Skolens regler

Mest for sjov ??

1. Sørg for at komme i seng i ordentlig tid så du kan være frisk og veludhvilet til den næste dags undervisning.
2. Ikke genere rengøringsdamerne! De har også følelser.
3. Det er ikke tilladt at have Købe-brude eller Ludere, samt trækkerdrenge på skolen. Ligeledes er det ikke tilladt at sælge sex. Hverken fra sig selv eller hinanden. Sex må ikke forstyrre undervisningen og indlæringen.
4. Det er ikke tilladt at slås indendørs. Så må i gå udenfor.
5. Skolens kælder er låst om natten.
6. Man bedes ikke ligge sig til at dø ude på vejen foran skolen. Find et andet sted.
7. Du bør ikke yde skade på almindelige mennesker i de nærtliggende byer, og hvis der er behov for det, bedes du venligst slå personen helt ihjel og skaffe dig af med liget.
8. Brug ikke dine evner udenfor skolen, hvis der ikke er brug for det.
9. Hvis du er grim, så vær sød at dække dig lidt til, evt. brug lidt sminke for at se en smule respektabel ud.
10. Har du brug for at dit værelse er i stalden, bedes du venligst vælge en tom boks og ikke dele hjem med de andre dyr/skabninger/kimærer.
11. I må gerne selv lave mad i hytterne, men skolen betaler kun for maden i kantinen, som også er ganske udmærket.
12. I bedes holde lyset slukket når i ikke er hjemme, således at strømmen ikke går til spilde.
13. Skolen tager intet ansvar for smadrede biler. Hverken på parkeringspladsen, i værkstedet eller i parkeringskælderen.
14. Rektor gider ikke tage sig af skader på skolen. Kontakt pedellen.
15. Tjek opslagstavlerne i hovedbygningens opholdsstuer ofte, for at se hvornår der sker noget på skolen.
16. Hvis du bliver kaldt ud på mission, har du bare at stille op.
17. Ryd op efter dig.
18. Spis ikke mere end 1 kg. kage om dagen.
19. Du bedes ikke drikke mere end 40% alkohol på en dag.
20. Stoffer er tilladt på skolen, dog ikke i undervisningstiden. I bedes dog kun indtage det på jeres egne værelser eller udendørs.