Hytte nr.: 10A

Navn: Heart
– Ace of Hearts
– Samantha

Køn: Kvinde

Alder: 24 år

Art: Menneske/Mutant

Styrker: Hun er god til at læse folk, og kan være ret manipulerende i hendes opførsel.

Svagheder: Hun har ingen tålmodighed overfor børn, og vil meget hellere undgå dem.

Personlighed: Heart var førhen en lettere snobbet pige, som altid fik hvad hun pegede på. Nu er Heart meget svær at komme ind på, og kan godt finde på at isolere visse ting i hendes liv for andre. Hun har stadig følelsen at være over andre til tider, selvom det er blevet bedre med tiden. Det er dog kun meget få personer hun rigtigt gider bruge sin tid med.

Fortid: Hun er født i England, hvor hun som et spædbarn blev kidnappet af regeringen. Her fik hun lov at opvokse med eksperimenter og i en mindre gruppe af 3 andre personer og hende selv. Hun blev sat som favoritten i en tidlig alder, så hun fik lov til at slippe for flere ting end de andre. Hun har dog bevist sit værd op til flere gange alligevel. Da de andre valgt at flygte fra regeringen blev hun, selvom de andre tog afsted. Hun har sidenhen arbejdet alene, som hun bedst kan lide det. Hun har dog opdaget nogle andre ting omkring sig selv, både på egen hånd i hemmelighed men også med hjælp. Heart deler ikke det samme synspunkt som de andre har, da hun ikke forstår hvorfor de ikke er tilfredse med regeringen. Hun forstår ikke hvorfor nogen af dem gik, men valgt at frakoble sig dem efter. Hun havde en ting med Clubs, hvilket viste sig ikke at holde længe, da han ville ud i en selvmordsmission. Dette er blandt andet grunden til hun er afvisende og ikke lader andre komme tæt på hende mere. Nu er Heart sendt tilbage på Ace for at lede efter svar, som hun så skal videregive som hun finder dem.

Evne: Smerte blik
Ved at kigge på en person kan hun påføre en anden person en masse smerte, hvilket resultere i at den ramte vil opleve en intens smerte. Hun bestemmer selv hvor ondt det skal gøre, men kan kun bruge den på én person af gangen. Selvom evnen ikke skader den ramte fysisk kan hun stadig skrue så højt op for den at den kan dræbe, da man trods alt kan dø af smerte, selvom det ikke ville være på grund af det fysiske.

Andet:

  • Hun kender til sit rigtige navn hvilket er Samantha.
  • Hendes evne gør at hun er en glimrende forhører, og hendes mangel på sympati gør hen ofte kold. Hun bliver derfor set mere som bad cop end good cop.
  • Hun har en motorcykel.
  • Hun kan også finde ud af at slås og bruge våben, selvom det er sjældent hun bruger det.
  • Hun har fundet ud af hun er god til at synge, og er nu ved at lære forskellige instrumenter.

Styrer: Silverfox

 

Galleri