Hytte nr: 05D
Navn: Isidore Tigerspawn-Matthews
Kaldenavn: Insidious (Af regeringen. – Grundet Isidore’s bizarre eksperimenter)
Køn: Mand
Alder: 20
Art: Menneske, Mutant

Styrker: Det at han kan heale sig selv.
Svagheder: Han har ingen form for tidsfornemmelse overhovedet.

Personlighed: Isidore er en stadig nysgerrig mand, selvom det nu er på langt anderledes måder og områder end da han var lille. Han er ganske intuitiv og ambitiøs, ganske som sin far, selvom han selv virker til at være mere karismatisk og til at holde af. Eller, i hvert fald i første omgang. Isidore holder mest af at omgås med naive folk, som han derfor kan narre og snyde uden de større problemer, hvilket han typisk gør med intentionerne om at benytte sig af personerne til diverse eksperimenter.

Han er mere sin egen end som så, og er generelt grænseoverskridende, forid han kan “slippe afsted” med det. Takket være hans evne forbliver han blandt andet ikke skadet særlig længe af gangen, hvilket gør det ekstremt svært at gøre ham ukampdygtig. Ikke at han som sådan er voldelig, hvis det endelig kommer til den slags, så benytter han sig mere eller mindre af de samme metoder som sin far, hvilket betyder brug af forskellige stoffer og bedøvelses midler.

Han kan dog stadig godt være venlig, hvis han virkelig gider, selvom det svinger. Dog er han ikke ligeså følelsesmæssigt fraværende som hans far er det. Regelt set er Isidores største problem faktisk hans nysgerrighed, da det er dennne der driver ham til at gøre som han gør, og er den som gør han kan opføre sig gevaldigt anderledes, end hvad man måske er vandt til.

Fortid: Født på Ace, søn af Angel og Zico. Han er dog ikke super populær hos sin mor, han er ikke hadet heller dog, men han har godt bemærket hun ikke virker så glad for ham som hun kunne have. Han lader sig dog ikke tynge ned af det. – Hovedsagligt opfostret af Angel grundet Zico’s travlhed.

Evne: Healing – Isidore kan heale sig selv og andre. Dette gælder både mennesker og dyr, dog, i og med at han er så ung som han er endnu, så er han ikke så god til at styre sin evne og kan helt klart ikke heale folk på kommando og kan indtil videre ikke heale større og mere alvorlige skader og sygdomme, selvom det antages at som han bliver ældre, så får han bedre styr på det og evnen bliver stærkere.

Familie:
Far: Ashey “Angel” Matthews
Mor: Zico Tigerspawn
Søskende: Morgan Matthews (MIA)
Halvsøskende: Dexter Forbes, Virus Burns-Matthews (MIA), Tripton Burns-Matthews (MIA), Coyote Barukai-Matthews (MIA), Addison Barukai-Matthews (MIA), Seraphina Barukai-Matthews (MIA), Ricklas Hirsch-Tigerspawn.
Andet: Isaac R. Forbes, Lightflox Zar Quinn Burns-Matthews.

Andet:

  • Han har potentielt højere IQ end normalt.
    • Denne er ikke ligeså skyhøj som Angel’s.
  • Han har nogle specielle tendenser.
  • Efter at være blevet voksen er det tydeligt at han tager mere efter Angel end Zico.
    • Dog har Isidore ikke Angel’s dårlige syn.

Styrer: SuspexDog
Galleri: