Hytte nr.: 08E

Navn: Nicolas Ochoa

Kaldenavn: Nico

Alder: 18 år

Køn: Køn

Styrker: Han er god til sprog og at origami. Han er ret god til at få det bedste ud af de kort livet har givet ham, og han er generelt god til at finde det positive i alle situationer.

Svagheder: Han er ret usikker på sin evne til at tale og hvordan folk opfatter ham på grund af det. Han lider af anæmi, hvilket gør han ofte er træt og hans kondi er ret ringe.

 

Personlighed: Nicolas er generelt en glad og selvsikker dreng, der ikke er genert anlagt. Han er glad for nye oplevelser og mennesker, og siger sjældent nej til at prøve noget nyt. Dog er han ikke kun ja siger, og hvis der er noget der virker forkert, upassende eller ondt siger han nej. Hvis han er nød til at sige nej til en person for mange gang, fordi de foreslår ting han ikke føler han kan sige ja til, har han en tildens til at skære dem ud af sit liv. Han kan godt lide at opmuntre folk og få dem til at grine, og foretrækker også selv at have det sjovt. Det eneste han sådan rigtig er usikker på omkring ham selv er hans evne til at tale, hvilket betyder at han nogle gang bare ikke gør det, hvis han ikke føler sig tryg i at gøre det. Han er tildels også usikker på sin evne, selvom han ser det som en så usædvanlig ting at han ikke har problemer i at folk ser at han ikke kan styre det. Da det godt kan tage tid enten at skrive noget ned eller tegnsproge det, så bruger han ofte sit kropssprog til at kommunikere med i stedet.

 

Fortid: Nicolas er født i Spanien i en lille landsby i Baskerland. Han er født stum, og det tog en del år før hans forældre fandt ud af det. Han blev der efter diagnosticeret med Alalia, hvilket er en lidelse der resultere i forsinket evne til at kunne snakke. Der var dog ikke nogen udsigt til hvornår, hvis overhovedet han kom til at snakke. Selvom han ikke var klar over det, var forholdet mellem hans forældre på ustabil grund. Det resulterede i at hans mor flyttede fra ham og hans far, da har var 6 år gammel. Der var også en anden mand involveret i det, og de to blev gift kort efter skilsmissen. I starten så Nicolas sin mor rimelig ofte, med det døde hurtigt ud og hun gjorde klart at hun ikke ville have noget med hverken Nicolas eller hans far. Hans far var en stor sælge for et medicinal firma og havde derfor ikke problemer med at forsøger dem, selvom det betød han ret ofte skulle på forretningsrejser. Det betød dog ikke det store for deres forhold og de var og er stadig meget tætte. Nicolas klarede sig ganske fint i skolen, i de fleste fag, og selvom han var stum lykkedes det ham alligevel at få nogle rigtig gode venner, og han havde det generelt godt i gennem sin skolegang. Han fortsatte på gymnasie, hvor han valgte en sproglig linje, for selvom han ikke kunne tale syntes han sprog var spændende. Hen mod slutningen af 2.g, da han var 17, begyndte han endelig at kunne snakke. Ikke lang tid efter, mens han stadig var i gang med at lære at tale, begyndte hans evne at vise sig. Det var meget diskret i starten og han lod ikke rigtig mærke til det, men som det blev mere tydeligt og han nogle gange hang langt oppe i luften kunne hverken han eller hans far ignorere det længere. I første omgang var de ikke for at sende ham til Ace grundet skolens dårlige rygte, så Nicolas forsøgte selv at få styr på sin evne, samtidig med at han stadig forsøgte at lære at tale. Det gik også meget bedre med den del end det gjorde med hans evne. Det lykkedes ham ikke at få ordentlig styr på sin evne alene, og derfor blev det bestemt at han skulle afsted til Ace alligevel. Dog ville han vente til efter hans 18 års fødselsdag, hvilket gav ham nogle måneder til at lære lidt dansk.

 

Evne: Flight – Han kan flyve

 

Andet:

  • Han er hurtig på mobilen, og plejer at brugen den til at kommunikere med andre, frem for at bruge en blok.
  • Han har en tatovering efter en truth and dare gone wild, hvor en dared ham at få en tatovering, hvilket han så gjorde et par dage efter. Den er placeret på hans højre side af hans ribben under hans arm. Den har ligner et Illuminati symbol, men med det alt seende øje udskifter det et pizza slice og omkring står der Pizza Illuminati.
  • Han har ikke rigtig nogle interesser ud over sprog og ved ikke hvad han vil lave med sit liv.
  • Han kan 6 sprog. Han er god til spansk engelsk og baskisk, og det er de eneste han taler, selvom han ikke er særlig god til det. Han er forståelig på skrift i japansk, tysk og dansk. Med undtagelse af japansk kan ham dem alle på tegnesprog.
  • Han er dog ret god til origami og bruger ofte sin tid på det. Derudover kan han godt lide at køre på rulleskøjter og læse bøger. Han har dog lidt droppet rulleskøjterne efter han begyndte at flyve rundt.
  • Foruden Alalia, lider han også af anæmi, hvilket er grund til at han er ret bleg. Det betyder også at han relativt ofte skal til lægen for at sikre at alt er som det skal være.

Han er kun 162 cm høj og vejer omkring 45-50 kg.

Foretrækker monokromt tøj, men han har stadig tøj med farver.

Han hår er oprindeligt sort, men han har en tendens til at farve det grå/sølv.

 

Styrer: Frederik_Bonde

Ekstra billeder: