PACE

Om PACE:
PACE er en kentauer foregning som blev grundlagt for få år siden af nytilkomne kentauere der begyndte at slå sig ned på Grønland og Ace’s område. Flertallet af Kentauere af forskellig art er stigende og trods den stadig mindre befolkning af dem, hævder mange at der kommer flere flokke til fra Nord Grønland og Canada, samt andre steder i verdenen, eftersom den nye lov om naturfredning er trådt i kraft og derved beskytter Kentauerne fra at blive jaget vildt. Dog gælder denne lov kun på Grønland, hvilket har lokket Kentauerne ud fra deres skjul og de nu valfarter de til Ace for at finde ro fra død, krig og ødelæggelse… Men er det nu så fredeligt på Ace???

Hvad er en Kentauer:
En Kentauer er en krydsning mellem menneske fra livet og op, mens underkroppen er et firbenet dyr. Typisk en hest, men ses også som Æsel, Zebra, Hjorte, Elge, og andre større firbenede dyr.
Nogle er planteædende og nogle er kødædende. Typisk bestemt ud fra deres underkrop. De fleste almene kentauere er dog omnivore, men spiser mest plantebaseret føde. De er desuden i stand til at spise græsser og andre typer af meget fiberholdig føde, som fordøjes nemt hos kentaure i forhold til almene mennesker og mutanter.
En Kentaur er automatisk medlem af PACE foregningen.

Kentauer Kultur:
Hos langt de fleste Kentauere er det en skrøne at de bruger bue og pil i nutidens verden bruger de nok nærmere tid på at lave tøj der representerer deres stammer og maler aftegn på sig selv og hinanden for at symbolisere hvilken tro de tilhører. Dog er dette begrænset til meget få stammer, mens andre stammer har ritualer som kun udføres ved rangskifte eller lederoverdragelse. Somregl er Kentauere meget fredelige, men alt efter hvilken stamme man kommer fra og hvilken art og hesterace man tilhører, kan man undertiden være mere agressiv. Blandt andet under brunstperioden.
Kentauere ses kun i de farver der er naturlige for deres art eller dyrerace. Ingen overnaturlige farver medmindre dette er malet på eller en del af evnen.

Muterede Kentauere:
Kentauere kan som alle andre på Ace, have en evne eller være evneløse. Mange kentauere er dog evneløse da de har en større tilbøjelighed til at være immun overfor radioaktiviteten. De har dog mutantgenet som kan aktiveres ved f.eks et stort traume, en fysisk belastning eller stråling som kan udløse de hormoner der kan genere genet for mutationerne der kan udvikle evner. Nogle kentauere bliver dog påvirket så meget ved en mutation at de helt skifter udseende og ikke længere ligner det dyr de originalt havde som underdel. F’eks kan man udvikle pigge, vinger, flammer eller andet som en del af evnen.

Hvordan får jeg en Kentauer:
Du opretter en kentauer som en almindelig karakter. Herefter skriver du til Pitt eller Taco på Discord og du vil blibve tilføjet til PACE Discorden. PACE Discorden er KUN for medlemmer af Ace der har en eller flere kentauere på siden.
Da Kentaure ikke er en udbredt art på Ace i forhold til mutanter, kan man max have 5 kentaure ad gangen som IKKE tæller som almene karakterspots.
PACE karakterer kan godt skrive inde i Ace chatten, men Ace karakterer kan ikke skrive i PACE chatten, da nenne er forbehold PACE kentauere.