Vincent 2 by CXCR
Hytte nr: 08C
Navn: Vincent
Kaldenavn: Vincent, Vince, One-Eye.
Køn: Han
Højde: 192 cm (som menneske)
Alder: Voksen
Art: Overnaturligt dyr med talegaver (Arinshar)

Styrker: Hans styrke, hans udholdenhed, hans ekstremt gode lugtesans.
Svagheder: Det at han er halvblind. Han har et ødelagt sind.

Personlighed: Vincent er ret meget sin egen herre, og har en til dels aggressiv tilgang til omverdenen. Han lader generelt til at have ret høje tanker om sig selv, og lader selv til at tro at han er uovervindelig (Selvom, det er han self. ikke), og opfører sig derfor også derefter. Han er meget sjældent flink, og er faktisk tværtimod mere uhøflig og flabet på mange måder.

Han har en tildens til at kunne komme med spydige kommentarer, men kan også bare være så ekstremt uforskammet at fuldstændig lukke dig ude og helt og holdent ignorere din blotte eksistens, hvis han virkelig ikke gider høre på dig, og har bedømt du ikke er værd at spise. Dog kan han også være nærmest underligt legesyg på nogle punkter.

Han kan dog også godt være fokuseret, selvom dette mest er når han er nød til at jage og prøve at få fat i noget mad, selvom han generelt har nemt ved dette, og fordi han har været på jorden i noget tid efter hånden, så har han en god forståelse for hvordan mange af de, i hans øjne, primitive mennesker og væsner’s ting fungere, og hvordan de lader til at inddele deres hieraki.

Dette tillader ham at blende ret godt ind i mængden, forudsat han er i sin menneskeform, selvfølgelig.

På rigtige dårlige dage skal man generelt bare holde sig så langt fra ham som muligt.

Fortid: Vincent er sådan set født og opvokset på en anden planet. Hans liv har haft started ud ret ‘normalt’ for en af hans art, og kørte egentligt i lang tid som det normaltvis skulle gøre. Af et ‘vildt dyr’, så havde han egentligt pretty much alt hvad der kunne være brug for. En gruppe af artsfæller der fulgtes med ham, og han endte da også ud i at få en mage.

Dog blev hun syg, og han brugte herefter meget tid på både at jage og bringe mad tilbage til hende, selvom hun alligevel stadig døde. Efter dette blev hans ‘forhold’ til resten af flokken han ellers mængte sig med, også en smule anstrengt og han blev gradvist mere og mere aggressiv og irriteret. En dag kom han og hans flok forbi en gruppe D’rorcas, hvor nogle af dem havde unger, og en af ungerne havde i særdeleshed fanget Vincent’s interesse, og denne blev hans target.

Dog nåede han ikke mere end at bide et stort stykke af D’rorca’ens halefinne af, før dens mor sprang til undsætning, hvilket resulterede i Vincent’s specielle ‘V’ formede ar, på højre side af halsen. Dog kastede hele flokken sig så over moren, og de fik i sidste ende slået hende ihjel, selvom ungen var stukket af imellem tiden, til Vincent’s utilfredshed.

Dog lod Vincent ikke sin jagt ende her, men brugte istedet tid på at opspore ungen, og lod til at være ekstremt ligeglad med om hans flok fulgte med eller ej. Det havde ingen betydning for ham. Da han endelig fandt ungen igen og skulle til at angribe den, forsvandt den i et lysglimt. Endnu mere til hans irritation. Han var godt klar over hvad der havde været skyld i at hans bytte var undsluppet ham igen, dog, og han indstillede sig nu efter at jage dette væsen istedet.

Dette resulterede i at han efter længere tids tracking og fejlede forsøg på at få ram på skabningen, endelig fandt den, og da han skulle til at angribe den, blev alt lyst, så kort mørkt, og snart mærkede han vand skylle in over sig fra begge sider. Han svømmede straks til overfladen og bredden for at kigge hvor han var havnet henne, selvom han ikke kendte stedet, men der var en fært der straks fangede hans interesse.

Han brugte nogle år her på at jage den, selvom noget eller nogen altid kom i vejen for ham og hans plan. Hvad der ellers skete af kaos efterfølgende er ikke til at sige, men han blev fortrængt fra dette område, og havnede nu et nyt sted, så lang tid efter. Vincent er sidenhen vendt tilbage til Ace.

Evne: Formskifter til menneske.

Andet:

 • Hans dybdefornemmelse er totalt fucked, særligt i hans menneskeform.
 • Hans hår har i nogen grad resemblance til hans rygfinner.
 • Han har en moderne form for påklædning, og fremstår som en ‘punk’ grundet læder vesten, handskerne og støvlerne.
  • Alt det tøj han ‘ejer’ er stjålet fordi han ikke tjener penge og ikke kan tage eller vil have et job.(da han ikke vil parere ordre fra nogen)
 • Hans ar følger med ham fra hans originale form til hans menneskeform. Dette er et stort give-away hvis man har mødt ham i hans originale form.
 • Han er kinda sindssyg, men skjuler det ret godt. – Udbrud og tab af selvkontrol forekommer af og til grundet hans ‘skadede’ mentalitet. (Dette er de tidspunkter du helst gerne vil undgå ham, trust me)
 • Udviser tegn på mania, bipolar og depression.
 • Han ønsker nogengange at han var i stand til a tfinde en ny significant other, men det kan han ikke. – Det genere ham. (It’s killing his mind more and more)
 • Var relativt ‘sød’ og ‘normal’ før hans mage døde.
 • Han er meget stor i sin originale form, husk at den almindelige (ikke korrupte/rogue) arinshar, måler ca 4 meter ved skulderen. Vincent er rogue/korrupt, og er derfor højere end dette.

Styrer: SuspexDog
Flere billeder:
Vincent Ref by CXCR
Som menneske: