Hytte nr: 02A
Navn: Zico Tigerspawn
Køn: Kvinde
Alder: 34
Art: Menneske/Mutant

Styrker: Pakour
Svagheder: Fuldmåne

Personlighed: Zico er fornuftig og smart. Hun er en god planlægger og er både hurtig og adræt. Hun går meget op i pakour hvor hendes evne er en fordel men ikke nødvendig. Hendes evne gør at hun kan styre luften og alt hvad der er i den. Blandt andet ilt, støv, væske, co2, fugle og meget andet. Hendes evne kan blandt andet hjælpe hende til at svæve, flyve, bevæge sig meget hurtigt, styre vejret, temperaturer og sågar kvæle fjender ved at tage alt ilten ud af deres system, Hun kan ligeledes forudsage hjertestop og blodpropper ved at samle store mængder luft i blodkarene. Zico er dog en somregl venlig person selvom hun har lidt storhedsvanvid efter hun har fået evner og hun har svært ved at stole på andre efter hun er blevet udsat for tortur. Hun er ikke særlig udholdende og det er nok en af hendes minuser da hun blot er et menneske der har fået evner af regeringen så de kan eksperimentere på hende. Evnen hun fik var tilfældig men har vist sig at være meget brugbar.

 

Fortid: Zico er tidligere Runner, indtil hun blev fanget og under tortur tilstod og modtog sin straf, at hjælpe regeringen med at udvilke et Anti-mutant-serum som skal kunne fjerne mutanters evner permanet. Zico samarbejder med Angel om at udvikle dette serum. Hun er blevet udsat for så meget radioaktivt stråling i labratoriet at hun selv har udviklet evner. Dog er hendes evner svækkede og begrænsede ved fuldmåne.

 

Evne: Healing
12 års Fødselsdags evne 2018: Luft

 

Andet: grundet Zico’s evnes svaghed har man fundet ud af at de fleste mutanters celler er svage overfor det tryk som fuldmånen giver. I serummet er trykket derfor forhøjet ved hjælp af tungmetaller i flydende form. Dette går ind og påvirker trykket i cellerne så mutanten midlertidigt mister sine evner indtil metallerne er udskilt af kroppen igen. Zico’s evne er meget svag overfor dette tryk, men hos almindelige mutanter kan de få deres evner tilbage allerede efter 24 timer.
– hun lider af lutrafobi

 

Hun har en søn på siden: Ricklas.

 

Styrer: Taco